hidden

Onze huurvoorwaarden


Boeken en betalen
 • Je kunt een boekingsaanvraag doen via zowel de reserveringsaanvraag op de website, e-mail als telefonisch. Je ontvangt van ons een reserveringsbevestiging.
 • We kunnen je via de email evt. nog om wat aanvullende informatie vragen.
 • Wij streven ernaar je binnen 5 werkdagen de boekingsbevestiging via de email toe te sturen. In deze schriftelijke boekingsbevestiging staan alle gegevens over de boeking, de aanbetaling en de eindafrekening. Je dient de boekingsbevestiging op juistheid en volledigheid te controleren. Wanneer hier onjuistheden in staan, deze graag melden, zodat we een bijgewerkte boekingsbevestiging kunnen sturen.
 • Aanbetaling
  • Bij boekingen die meer dan zes weken van tevoren worden gemaakt dient binnen 10 werkdagen na de boeking 50% van het totaalbedrag op onze rekening ontvangen te zijn. Het resterende huurbedrag dient uiterlijk 6 weken voor aankomst ontvangen te zijn op onze rekening. Zodra de resterende huur is ontvangen, sturen wij via de e-mail een betalingsbevestiging.
  • Boek je je verblijf minder dan 6 weken voor de aankomstdatum, dan dien je de gehele huursom binnen tien werkdagen over te maken.
  • Indien je je verblijf binnen 14 dagen voor aankomst boekt, dient het gehele huurbedrag uiterlijk twee dagen voor aankomst op onze rekening te staan of indien in overleg met ons, voor intrek van het verhuurde, contant voldaan worden.
 • Zowel wij als jij zijn aan de boeking gebonden zodra de boeking door ons is bevestigd en de aanbetaling, of in een aantal situaties het gehele huurbedrag, is ontvangen.
 • Als de aanbetaling niet op tijd wordt ontvangen, hebben wij het recht de boeking te ontbinden. Als de eindafrekening niet tijdig voldaan wordt, zien we dit als een annulering van jouw zijde en gelden de regels ten aanzien van annulering. De betaling wordt gedefinieerd als het moment waarop wij het volledige bedrag op onze rekening hebben ontvangen.
Annuleren
 • Zowel wij als jij zijn aan de boeking gebonden, zodra de boeking door ons is bevestigd en de aanbetaling, of in een aantal situaties het gehele huurbedrag, is ontvangen.
 • Als de aanbetaling niet op tijd wordt ontvangen, hebben wij het recht de boeking te ontbinden. Als de eindafrekening niet tijdig voldaan wordt, zien we dit als een annulering van jouw zijde en gelden de regels ten aanzien van annulering. De betaling wordt gedefinieerd als het moment waarop wij het volledige bedrag op onze rekening hebben ontvangen.
 • Je kunt een boeking schriftelijk, via post of e-mail, annuleren. Je ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging van de annulering.
 • Bij annulering tot 3 weken voor de gereserveerde datum zijn geen kosten verschuldigd en ontvang je het betaalde bedrag terug. Bij annulering tussen 3 en 2 weken voor de gereserveerde datum zijn 50% van de kosten van het geboekte verblijf verschuldigd, bij annulering tussen 1 en 2 weken voor de gereserveerde datum zijn 75% van de kosten verschuldigd en bij annulering vanaf 1 week voor de gereserveerde datum 100% van de kosten.
Aansprakelijkheid
 • De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel aan eigendommen van gasten ontstaan tijdens het verblijf op ons terrein of in de vakantiewoning.
 • De huurder en degene die hem / haar vergezellen zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies of schade die aan de vakantiewoning of terrein ontstaat direct of indirect ten gevolge van het verblijf.
 • Defecten, storingen en klachten dien je zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken, zodat wij gelegenheid hebben deze zo spoedig mogelijk te verhelpen.
Groepen en aantal personen
 • Vanwege de rust in en rondom de accommodatie en omdat we zuinig zijn op onze spullen, verhuren wij onze vakantiewoning niet aan jongerengroepen, vrijgezellenfeesten, studentenverenigingen, e.d.
 • Je mag met ten hoogste 8 personen gebruik maken van het gastenverblijf, tenzij anders is overeengekomen met de verhuurder. Het aantal personen mag echter niet groter zijn dan in de boekingsbevestiging is aangegeven. Het is verboden de accommodatie in gebruik te geven aan derden, tenzij met voorafgaand schriftelijke toestemming.
Aankomst en vertrek
 • Tussen 15.00 en 18.00 uur op de aankomstdag kun je de sleutel voor de vakantiewoning afhalen. Indien je later dan 18.00 uur arriveert, dan dien je tijdig contact met ons op te nemen. Op de vertrekdag dien je de vakantiewoning uiterlijk 11.00 uur te verlaten, m.u.v. zondag. Wanneer je op zondag vertrekt, dan dien je de vakantiewoning uiterlijk 18.00 uur te verlaten. Er is overleg mogelijk wanneer de huurder af wil wijken van de aankomst- en vertrektijden. Wanneer de huurder voortijdig vertrekt, dan is de volledige huurprijs voor de betreffende periode verschuldigd.

Wil jij ook slapen in een stukje familiegeschiedenis?

© 2022 Slapen bij Ons Thuus