Omgeving

Reserveren

1

Over de omgeving

Het gastenverblijf ligt in het dorpje Leuth, een klein dorpje in de Ooijpolder bij Nijmegen, op 10 autominuten van het centrum van de stad Nijmegen. In Leuth is een supermarkt, cafetaria en pinautomaat (in de supermarkt) aanwezig.

Wanneer u een hapje wilt eten heeft u de mogelijkheid richting Nijmegen te gaan, maar ook Millingen aan de Rijn, een dorp ongeveer 5 kilometer verderop, heeft een aantal eetgelegenheden. Tevens is in het dorpje Persingen een oude molen herbouwd met een mooi etablissement eronder, waar u heerlijk kunt eten en drinken en kunt genieten van het prachtige uitzicht. Er is fietsverhuur in de buurt. Leuth is een mooie uitvalsbasis om te wandelen, fietsen en uitstapjes te maken richting Nijmegen, Kleve (Duitsland) en Groesbeek. Tevens loopt de Pieterpadroute door ons dorp.

De Ooijpolder is een prachtig stukje Nederland, waar u rust, ruimte en mooie natuur vindt. In dit natuurgebied kunt u al wandelend zomaar loslopende Galloway runderen en Konikspaarden tegen komen. Verschillende kleine dorpjes, waaronder Millingen a/d Rijn, Ooij, Persingen en Beek, liggen in een schitterend polderlandschap te wachten om ontdekt te worden!

Naast de polder biedt de omgeving ook nog verschillende dorpen en steden, zoals Groesbeek, Nijmegen, Kleve (Duitsland), waar u gezellig kunt winkelen, een dagje kunt golfen, een terrasje kunt pakken of mooie historische gebouwen en/of musea kunt bezoeken.