hidden

Over ons

Wij zijn Guydo Mulder (1964) en Lieke Spann (1979) en wonen met onze hond, Beer, op hetzelfde terrein als de vakantiewoning.

Guydo is hier geboren en opgegroeid. Het huis en het terrein incl. vakantiewoning zijn al meerdere generaties in de familie van Guydo; opa en oma en vervolgens vader en moeder hebben hier ook gewoond. De huidige vakantiewoning was vroeger het aannemingsbedrijf van opa en later vader. Guydo heeft nog lang gebruik gemaakt van deze timmerwerkplaats om zelf te klussen, voornamelijk kozijnen te maken voor heel veel mensen: vrienden, familie, collega’s. Een aantal jaren geleden waren het dak en de kozijnen aan vervanging toe en werd de afweging gemaakt: gaan we dit vervangen en opknappen of slopen we het pand? Uiteindelijk hebben we samen besloten om het pand op te knappen en het een andere bestemming te geven: een vakantiewoning. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Lieke is in dezelfde omgeving geboren en opgegroeid, in Millingen aan de Rijn, een dorp 5 kilometer verderop. Een dochter van een aannemer, hoe toevallig.

We bieden onze gasten met onze mooi verbouwde vakantiewoning een hele fijne accommodatie in een prachtige omgeving, waar we zelf al jaren heel graag vertoeven en nog regelmatig tegen elkaar zeggen wat we mooi wonen.

Wij hopen je hier te mogen begroeten, Lieke en Guydo

image

Wil jij ook slapen in een stukje familiegeschiedenis?

© 2022 Slapen bij Ons Thuus